UŞAK / MERKEZ - Vali Ali Fuat Güven İlkokulu

VELİ BİLGİLENDİRME VE TAAHHÜTNAMESİ

BİLGİLENDİRME FORMU VE TAAHHÜTNAME

Çocuğumun ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal şikâyeti olması durumunda çocuğumu okula getirmemem ve bu durumu okula bildirmem gerektiği konusunda bilgilendirildim. Yukarıda belirtilen durumlarda çocuğumu okula getirmeyeceğimi ve getirmeme sebebimi okul yönetimine bildirmeyi kabul ve taahhüt ederim. .../... / 2023

Taahhüt Eden:                                                                                    Okul Yetkilisi:

Veli/Vasinin Adı Soyadı:                                                                       Adı Soyadı:

İmzası:                                                                                                Görevi:

Öğrencinin Adı-Soyadı:                                                                        İmzası:

Yayın: 23.10.2020 - Güncelleme: 20.09.2023 15:33 - Görüntülenme: 377